ΦΡΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Πάρου 17, Ερμούπολη, Σύρος
Τηλ.: 2281086723
www.topelectric.gr

 

 22810-86723 απο 09:00 εως 14:00 & απο 17:30 έως 20:30

Για να δείτε τις τιμές και τις προσφορές μας, θα πρέπει να συνδεθείτε!


Πλ.ρούχων Candy 7kg CSS41273DR/1-S

Διαθεσιμότητα: Καλέστε για διαθεσιμότητα.

Πληκτρολογήστε τον Ταχ.Κώδικό της περιοχής σας στον πάνω δεξιά πίνακα, ώστε να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς στον χώρο σας.
Πλ.ρούχων Candy 7kg CSS41273DR/1-S
Έλα στον κόσμο των έξυπνων επιδόσεων
Η αποκλειστική τεχνολογία της Candy Smart Touch, επεκτείνει τις δυνατότητες του πλυντηρίου σου, μέσω τεχνολογίας NFC. Πλεόν μπορείς να ρυθμίζεις όλες τις παραμέτρους πλύσης από το smartphone σου, να κατεβάζεις επιπλέον προγράμματα για ειδικά αντικείμενα από σακίδια πλάτης έως παπούτσια ή ακόμη και να λες στην εφαρμογή τι πλένεις, για να σου προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα. Με την ψηφιακή επέκταση της συσκευής, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

Διαχειρίσου το χρόνο σου όπως εσύ θέλεις!

Η Candy σέβεται τον πολύτιμο χρόνο σου και κατανοεί πλήρως την ανάγκη σου να έχεις πάντα διαθέσιμα τα αγαπημένα σου είδη, όπως είναι τα πουκάμισα και τα αθλητικά σου ρούχα. Με 4 γρήγορα προγράμματα 14-30-44 και 59 λεπτών, μπορείς πλέον να διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα ρούχα ξεχωριστά και να τα έχεις έτοιμα, όποτε εσύ θέλεις. Η Candy προσαρμόζει τη φροντίδα των ρούχων, στα μέτρα σου!

Μέγιστη υγιεινή και 80% λιγότερες ζάρες με ατμό!

Το μοντέλο της Candy CSS4 127Τ3DR, είναι ένα πλυντήριο 7 κιλών, με ατμό και έξυπνη λειτουργικότητα, που συνεργάζεται με το smartphone για να αλλάξει τα δεδομένα στην πλύση, όπως την ξέρατε μέχρι σήμερα. Διαθέτει προγράμματα με λειτουργία ατμού για βαθιά αποστείρωση των ινών και 80% λιγότερες ζάρες για εύκολο σιδέρωμα. Η σύνδεση με smartphone επεκτείνει τη λειτουργικότητα της συσκευής με δυνατότητα download έως και 40 επιπλέον ειδικών προγραμμάτων πλύσης, που μπορούν να αφορούν είτε συγκεκριμένους λεκέδες, ανάγκες ή είδη. Ο φωνητικός βοηθός, δέχεται τις πληροφορίες για ότι πλένεις και προτείνει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα ενώ τα αναλυτικά στατιστικά χρήσης της συσκευής βοηθούν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία. Το Smart Check-Up εξασφαλίζει ότι έχεις πάντα εικόνα και βοήθεια για τη βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου σου. Όλη η τεχνολογία έχει συμπιεστεί σε ένα μοναδικό σύνολο, βάθους μόλις 40 εκατοστών για να χωράει παντού!

 

Κατασκευαστής Candy
Μοντέλο CSS41273DR/1-S
SKU CSS41273DR/1-S
Χωρητικότητα 7 κιλών
Προγράμματα 16
Inverter moter Όχι
Μέγιστος αριθμός στροφών 1200 στροφές
Ρύθμιση στροφών Ναι
Ανεξάρτητος Θερμοστάτης Ναι
Ενδείξεις στην πρόσοψη Σε οθόνη LCD
Ενδείξεις Πορεία προγράμματος, Θερμοκρασία, Αριθμός στροφών
Χρονική καθυστέρηση Διαθέτει
Κεραμική αντίσταση Όχι
Διπλή παροχή Δεν διαθέτει
Τεχνολογίες -
Ασφάλεια Αυτόματο σύστημα ελέγχου νερού
Επιπλέον Πρόγραμμα Ατμού, Σύνδεση με το smartphone σου που δίνει επιπλέον 40 προγράμματα, φωνητικό βοηθό, Check up της συσκευής
Θόρυβος σε db Πλύση 58db - Στύψιμο 79db
Κατανάλωση ρεύματος 175 kw / έτος
Kατανάλωση νερού 9600 λίτρα
Κατηγορία στιψίματος Β
Ενεργειακή κλάση A+++
Χρώμα Λευκό
Εγγύηση 2 χρόνια
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 85 x 60 x 46.9 εκ.